Porocell medence előnyei

A POROCELL-TÉGLÁBÓL KÉSZÜLT MEDENCE ELŐNYEI:

A Porocell téglák formájuknak köszönhetően alkalmasak a saját kezű medence építésre ezért nélkülözhetővé válik a zsaluzás és szigetelés is. A Porocell téglák nagysűrűségű extrudált polisztirolból készülnek,amelyek késsel, vagy fűrésszel 25cm-ként vághatók.A beépíthető medenceelemek, mint a szkimmer, befúvó, világítótestek, ellenáramoltatókészülék, egyszerűen és pontosan beépíthetőek. Ez a rugalmas megformálhatóság, nagy szabadságot enged a medence alakjának kialakításában, a medence méretéhez alkalmazkodva is.

Egy vasbeton alapon helyezzük el a medencefalat alkotó téglákat amiket betonacéllal erősítünk és betonnal feltöltünk. A medencefalon és az alapon egy geotextilia réteget helyezünk el. Amennyiben előregyártott fóliával béleljük a medencét a medence peremen akkor egy műanyagprofilt rögzítünk, amely a medencefólia könnyű felhelyezését teszi lehetővé.

preview

A hő, közel 80%-a a vízfelületen keresztül távozik. Ennek ellenére nagyon ajánlott a medence falait is szigetelni. A Porocell téglák segítségével gyorsabban melegszik fel a medencénkben a víz, ezáltal a fürdőszezon hamarabb kezdődhet, és hosszabb a nyárvégi szezon is. A Porocell medencék a természetes napenergiát a medence felfűtésére hasznosítják. Egy medencefedéssel kiegészítve a Porocell medencéjét, jelentősen meghosszabbítható a fürdőszezon. Energiatakarékos hőszivattyúval bővítve a rendszert, a fürdőzés élményét hosszabban élvezheti, mint más típusú medencében.

A medencéket több hőmérsékleti változásból történő kár érheti mint pl. feszülések, vagy fagyhatások, amelyek a medence falát és a bélésfóliát is megrongálhatják. A Porocell rendszer ezzel szemben ezt megakadályozza, a feszültségeket elnyeli.

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú

preview

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.