Rólunk

Vállalkozásunk 2007 óta medence karbantartással foglalkozik. Azóta a szolgáltatásainkat bővítettük. Mára medencéket fóliázunk, építünk és uszodatechnikai termékeket árusítunk.

Kínálatunkban a fóliás fémpalástos medencéktől a polipropilén testekig, az uszodatechnikai szűrőtartályokon és medence szivattyúkon keresztül, a medence vegyszerek, automatikus vegyszeradagolókon át, medencefedések és egyéb kiegészítő termékek, valamint medence-felszerelések teljes termékkörét bocsátjuk áruba.

Értékesítési tevékenységünket elsősorban az szervíz szolgáltatással együtt végezzük, telefonos ügyfélszolgálattal, jelentős raktárkészlettel, amely vevőink rendelkezésére áll.

A megrendelt árut a lehető legrövidebb idő alatt a kért helyszínre szállítjuk, igény esetén elvégezzük a telepítését is.

Az uszodai felszerelések forgalmazása mellett segítséget nyújtunk új medencék létesítéséhez (kivitelezéséhez), továbbá tanácsokat adunk a medencevíz kezelésével kapcsolatosan.

Üzlet

Segítünk a keresésben

Gondolunk az Ön kényelemre. Termékeinket csillagbesorolással látják el, így kiemelve az általunk leginkább ajánlott termékeket. Sőt, kereshet webhelyünkön is, ha pontosan tudja, mit keres, ezáltal megtakaríthat időt és erőfeszítéseket.

Szállítás és fizetés

Szállítási módok

A webáruházunkban forgalmazott eszközök jelentős részét beszerelni, telepíteni kell. A termékek jellegére való tekintettel elsősorban szervizszolgáltatás keretén belül, a cég maga szállítja ki a megrendelt árucikket.Igény szerint futárszolgálattal (GLS) kézbesítünk, valamint személyes átvétellel is megvásárolhatóak az árucikkek.

Szállítási idő

A megrendelést követő 5-8 munkanapon belül szállítja ki önnek a terméket a futárszolgálat. Amennyiben a szállítási idő több lesz telefonon értesítjük a csomag feladásának napjáról.

Fizetési módok

Fizetés utánvéttel : Fizetés készpénzben a megrendelés átvételekor. Kérjük a megrendelés végösszegét a GLS kézbesítőjének fizesd ki készpénzben vagy bankkártyával a megrendelt termék átvételekor.

Fizetés Bankkártyával : Jelenleg fejlesztés alatt

Legjobb minőségű termékek!

Garantáljuk az általunk forgalmazott termékek kiváló minőségét. Több éves sikeres működés és az ügyfelek visszajelzésienek köszönhetően biztosak vagyunk benne. Ezen túlmenően, az összes terméket minőségileg is megvizsgáljuk, hogy még jobb tájékoztatás adhassunk róluk.

Vélemények