Rólunk

Vállalkozásunk 2007 óta medence karbantartással foglalkozik. Azóta a szolgáltatásainkat bővítettük. Mára medencéket fóliázunk, építünk és uszodatechnikai termékeket árusítunk.

Kínálatunkban a fóliás fémpalástos medencéktől a polipropilén testekig, az uszodatechnikai szűrőtartályokon és medence szivattyúkon keresztül, a medence vegyszerek, automatikus vegyszeradagolókon át, medencefedések és egyéb kiegészítő termékek, valamint medence-felszerelések teljes termékkörét bocsátjuk áruba.

Értékesítési tevékenységünket elsősorban az szervíz szolgáltatással együtt végezzük, telefonos ügyfélszolgálattal, jelentős raktárkészlettel, amely vevőink rendelkezésére áll.

A megrendelt árut a lehető legrövidebb idő alatt a kért helyszínre szállítjuk, igény esetén elvégezzük a telepítését is.

Az uszodai felszerelések forgalmazása mellett segítséget nyújtunk új medencék létesítéséhez (kivitelezéséhez), továbbá tanácsokat adunk a medencevíz kezelésével kapcsolatosan.

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú

Üzlet

Szállítás és fizetés

Szállítási módok

A webáruházunkban forgalmazott eszközök jelentős részét beszerelni, telepíteni kell. A termékek jellegére való tekintettel elsősorban szervizszolgáltatás keretén belül, a cég maga szállítja ki a megrendelt árucikket.Igény szerint futárszolgálattal (GLS) kézbesítünk, valamint személyes átvétellel is megvásárolhatóak az árucikkek.

Szállítási idő

A megrendelést követő 5-8 munkanapon belül szállítja ki önnek a terméket a futárszolgálat. Amennyiben a szállítási idő több lesz telefonon értesítjük a csomag feladásának napjáról.

Fizetési módok

Fizetés utánvéttel : Fizetés készpénzben a megrendelés átvételekor. Kérjük a megrendelés végösszegét a GLS kézbesítőjének fizesd ki készpénzben vagy bankkártyával a megrendelt termék átvételekor.

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú

Vélemények