Medencetakaró redőny

Medencetakaró redőny előnyei:

 • Energia megtakarítás:

  Megakadályozza a víz elpárolgását,ezáltal kevesebb vegyszert kell használni és kevesebb víz utántöltés kell.

 • Hosszabb fürdőszezon:

  A redőny a szolártakaróhoz hasonlóan akár 7-9°C -kal is megemelheti a medence vizének hőmérsékletét.

 • Tisztább medence:

  A redőnynek köszönhetően a nem kerülnek bele a medencébe a nagyobb szennyeződések,falevelek,bogarak.

 • Kényelmes használat:

  A redőny akár egy gombnyomással rákerülhet a medencére köszönhetően az automata csévélésnek.

Fedés típusok

 • A1 - Medenceparton álló roló

  Kis- és közép méretű medencék letakarásához ajánljuk.Utólag is telepíthető köszönhetően a könnyü beépítésének.Legfeljebb 5 X 10 m- es kész beltéri medencéhez javasoljuk.A rolócséve a medence partján helyezkedik el de, kis helyet foglal és esztétikus látvány.

  A1 A1
 • A2-Medenceparton álló fedett roló

  Nagyobb méretű medencékhez ajánljuk, ahol lehetőség van a roló burkolat alá rejtésére.Könnyen telepíthető a legtöbb a kültéri medencéhez.Kizárólag még meg nem épített medencékhez.

  A2 A2
 • A3-Fenékvályuba rejtett roló

  A felcsévelt redőny egy rejtett fenékvályuba tekeredik fel.A rejtett vályunak köszönhetően az egész medence kihasználható mert, nem foglal helyet a hasznos víztérből.Beltéri medencékhez ajánljuk ahol a korlátozott a medencetér.Kizálólag építés elött álló medencékhez.

  A3 A3
 • A4-Medencefenéken elhelyezett roló

  A roló középmagasan vagy a medence fenék közelében helyezkedik el.A feltekert redőny akár ülőpadként is használható.Könnyű telepíthetőségének köszönhetően akár kész medencékhez utólag is telepíthető.Beltéri medencékhez ajánljuk.

  A4 A4
 • A5-Falfülkébe rejtett roló

  A rejtett típusok közül az egyetlen amely nem igényel takarást,ezáltal könnyebb a takarítása.A redőny feltekert állapotban nem foglal el helyet a használható vízfelületből.Kizárólag építés elött lévő medencékhez,kültéri medencéhez ajánljuk.

  A5 A5
 • A6-Pihenőpad alá rejtett roló

  A redőnyt egy kb. 80 cm széles, a vízszint alatt elhelyezett ülő vagy fekvőpad alá rejtjük.A redőny takarása többféle lehet.Kizárólag építés elötti medencéhez.A redőny feszített vagy bukóéles medencéhez ajánlott.

  A6 A6
 • A7-Viztükör alá süllyesztett roló

  A vízalatti rolók legegyszerűbb változata.Kész medencékhez utólagos letakarására is alkalmas.Kül- és beltéri medencékhez egyaránt alkalmas.A rolócséve ülőpadként is használható.A motor akna nélkül is megoldható.

  A7 A7
 • A8-Felső kamrába rejtett roló

  Egy kőlappal vagy trópusi fával latakart kamrába kerül elhelyezésre a roló.Javasolt a rolókamra tetejét hasonló burkolattal bevonni mint a medence környezete így egybeolvad.Kizárólag építés elött álló medencéhez.Kül- és beltéri medencéhez egyaránt ajánlott.

  A8 A8
 • A9-Medencefenékbe rejtett,automata fedlappal takart roló

  Speciális formájú medencék letakarását teszi lehetővé pl.: ovális, trapéz, stb.A medence fenék alatt található kamra, motoros mozgatású fedlappal van letakarva.Egy gombnyomással nyitható és előjön a redőny.Rejtett kialakítás, ezáltal nem vesz el a medence hosszából.Kül- és beltéri medencéhez egyaránt ajánlott,de csak tervezés alatt álló medencéhez.

  A9 A9

Amennyiben a medenceredőnyök felkeltették érdeklődését, kérjen ajánlatot most.

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.