Medencetakaró redőny

Medencetakaró redőny előnyei:

 • Energia megtakarítás:

  Megakadályozza a víz elpárolgását,ezáltal kevesebb vegyszert kell használni és kevesebb víz utántöltés kell.

 • Hosszabb fürdőszezon:

  A redőny a szolártakaróhoz hasonlóan akár 7-9°C -kal is megemelheti a medence vizének hőmérsékletét.

 • Tisztább medence:

  A redőnynek köszönhetően a nem kerülnek bele a medencébe a nagyobb szennyeződések,falevelek,bogarak.

 • Kényelmes használat:

  A redőny akár egy gombnyomással rákerülhet a medencére köszönhetően az automata csévélésnek.

Fedés típusok

 • A1 - Medenceparton álló roló

  Kis- és közép méretű medencék letakarásához ajánljuk.Utólag is telepíthető köszönhetően a könnyü beépítésének.Legfeljebb 5 X 10 m- es kész beltéri medencéhez javasoljuk.A rolócséve a medence partján helyezkedik el de, kis helyet foglal és esztétikus látvány.

  A1 A1
 • A2-Medenceparton álló fedett roló

  Nagyobb méretű medencékhez ajánljuk, ahol lehetőség van a roló burkolat alá rejtésére.Könnyen telepíthető a legtöbb a kültéri medencéhez.Kizárólag még meg nem épített medencékhez.

  A2 A2
 • A3-Fenékvályuba rejtett roló

  A felcsévelt redőny egy rejtett fenékvályuba tekeredik fel.A rejtett vályunak köszönhetően az egész medence kihasználható mert, nem foglal helyet a hasznos víztérből.Beltéri medencékhez ajánljuk ahol a korlátozott a medencetér.Kizálólag építés elött álló medencékhez.

  A3 A3
 • A4-Medencefenéken elhelyezett roló

  A roló középmagasan vagy a medence fenék közelében helyezkedik el.A feltekert redőny akár ülőpadként is használható.Könnyű telepíthetőségének köszönhetően akár kész medencékhez utólag is telepíthető.Beltéri medencékhez ajánljuk.

  A4 A4
 • A5-Falfülkébe rejtett roló

  A rejtett típusok közül az egyetlen amely nem igényel takarást,ezáltal könnyebb a takarítása.A redőny feltekert állapotban nem foglal el helyet a használható vízfelületből.Kizárólag építés elött lévő medencékhez,kültéri medencéhez ajánljuk.

  A5 A5
 • A6-Pihenőpad alá rejtett roló

  A redőnyt egy kb. 80 cm széles, a vízszint alatt elhelyezett ülő vagy fekvőpad alá rejtjük.A redőny takarása többféle lehet.Kizárólag építés elötti medencéhez.A redőny feszített vagy bukóéles medencéhez ajánlott.

  A6 A6
 • A7-Viztükör alá süllyesztett roló

  A vízalatti rolók legegyszerűbb változata.Kész medencékhez utólagos letakarására is alkalmas.Kül- és beltéri medencékhez egyaránt alkalmas.A rolócséve ülőpadként is használható.A motor akna nélkül is megoldható.

  A7 A7
 • A8-Felső kamrába rejtett roló

  Egy kőlappal vagy trópusi fával latakart kamrába kerül elhelyezésre a roló.Javasolt a rolókamra tetejét hasonló burkolattal bevonni mint a medence környezete így egybeolvad.Kizárólag építés elött álló medencéhez.Kül- és beltéri medencéhez egyaránt ajánlott.

  A8 A8
 • A9-Medencefenékbe rejtett,automata fedlappal takart roló

  Speciális formájú medencék letakarását teszi lehetővé pl.: ovális, trapéz, stb.A medence fenék alatt található kamra, motoros mozgatású fedlappal van letakarva.Egy gombnyomással nyitható és előjön a redőny.Rejtett kialakítás, ezáltal nem vesz el a medence hosszából.Kül- és beltéri medencéhez egyaránt ajánlott,de csak tervezés alatt álló medencéhez.

  A9 A9

Amennyiben a medenceredőnyök felkeltették érdeklődését, kérjen ajánlatot kérjen ajánlatot most.

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.