A medencék burkolására napjainkban a leggyakrabban alkalmazott technológia a medence fóliázás.

Ez az eljárás ideális megoldást kínál elöregedett, vízáteresztő medencek felújítására. A medence fóliázás régi burkolat bontása nélkül is kivitelezhető, legyen az a test polipropilén, üvegszálas, üvegmozaikkal, vagy csempével burkolt medence. A könnyen tisztítható, lakkozott felületű PVC fóliabélés ellenáll az UV sugárzásnak, rendkívül hosszú élettartamú anyag. Az általunk alkalmazott legjobb minőségű medence fóliákiákhoz a gyártó 10 év garanciát biztosít. A fóliák széles választéka számos színben és mintázatban elérhető, amelyek közül választhat a dizájn megtervezésekor. A luxustermékhez társuló kényelem növekedése érzékelhető, mikor a medence használata közben testünk a lágy fóliával érintkezik, ellentétben a rideg csempével.

A fóliabélés könnyen tisztítható, lakkozott felületû PVC, ellenáll az UV sugárzásnak, nagyon hosszú élettartamú anyag.

A medence fóliázás munkálataihoz szakképzett csapatunk csak pár napra van szüksége. Első lépésként a szerkezetre 300 mikron vastag geotextíliát helyezünk el, megvédve ezzel a fóliát az esetleges mechanikai sérülésektől, amik a medence szerkezet hibáiból adódhatnak. A fólia bádogot (PVC-vel bevont profil) rögzítjük a medence peremére, majd forró levegős hegesztéssel fixáljuk a medence fóliát a szerkezetre.

A medence felújítás és fóliázás során az építés fontos lépései között szerepel a megfelelő alapréteg kialakítása és a minőségi fólia alkalmazása. Ez biztosítja a medence fóliázás hosszú távú tartósságát az időjárási viszontagságok és a használat során. Szakértő csapatunk a legmagasabb minőségű fóliákat alkalmazza, melyek biztosítják a vízállóságot, a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot.

A medence fóliázás során a legmodernebb technikákat és anyagokat alkalmazzuk a végeredmény minősége érdekében. Az UV-sugárzásnak való ellenálló fólia kiválasztása mellett a fólia mintázatának és színének egyedi igények szerinti választása történik, így a medence személyre szabottsága garantált.

A szakértő csapatunk minden részletre odafigyel a medence felújítás és fóliázás során. A precíz munkavégzés és a minőségi anyagok felhasználása megújítja és modernizálja a régi, elavult medencéket. Az eljárás során a régi burkolat eltávolítása után a megfelelő minőségű és tartósságú fólia kerül felhelyezésre, jelentősen növelve ezzel a medence élettartamát és esztétikai értékét.

Az eljárás több előnnyel jár a hagyományos csempeburkolattal szemben:

- Költséghatékony: A medence fóliázás jelentősen olcsóbb, mint a csempeburkolás, kevesebb előkészítő munkát igényel.

- Gyors: A munkálatok általában néhány nap alatt elvégezhetők a gyors fóliafelhelyezés miatt.

- Széles választék: A fóliák több színben és mintázatban elérhetők, így a tulajdonos saját ízlésének megfelelően választhat.

- Egyszerűbb tisztítás: A fólia könnyebben tisztítható, mint a csempe, mivel nincsenek fugák, ahol az alga és a gomba megtelepedhet.

- Jobb ellenállóképesség: A fólia ritkán sérül, és ha mégis, könnyen javítható, míg a csempe sérülései gyakran időigényesek és költségesek lehetnek.

A legjobb minőségű medence fóliákiákkal dolgozunk, amire a gyártó 5-10 év garanciát biztosít.

A dizájnnak csak a képzelet szabhat határt: a fóliák rengeteg színben és mintázatban elérhetők.

Az esztétikum mellett a komfort növelése is elsődleges egy luxustermék vonatkozásában: kellemesebb érzetet kapunk, mikor a medence használata közben testünk a lágy fóliával érintkezik és nem a rideg csempével.

    Medence fóliázás munkálataihoz - szakképzett csapattal - csak pár napra van szükség:
  • Először a szerkezetre (talplemezre és - szükség esetén, vagy megrendelő kérésére - az oldalfalakra) 300 mikron vastag geotextíliát helyezünk, hogy megvédjük a fóliát a mechanikai sérülésektől.
  • Ezt követően a medence peremére rögzítjük a fólia bádogot (PVC-vel bevont profil).
  • Majd forró levegős hegesztéssel a medence fóliát fixáljuk a szerkezetre.

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú


Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.