Polikarbonát medencefedés

Polikarbonát medencefedéseink védik a medence vízét az elkoszolódástól, kitolják a fürdőszezont, és nem utolsó utolsó sorban biztonságot nyújtanak kisgyermekek és házi kedvencek számára.

Medencefedéseinknek számos előnnyel bírnak

  • A legfontosabb előny, hogy a medenceszezon jelentősen meghosszabbodik. Májustól egészen októberig használhatja fedett medencéjét, míg a fedetleneket már augusztus végén téliesítik. A medencefedés biztosítja a melegebb vizet tavasztól, egészen őszig.
  • Sokkal kisebb mértékben képesek elszaporodni az algák és a baktériumok fedett medencében s, ezáltal lényegesen kevesebb lesz a medencevíz vegyszerigénye. A fedés meggátolja a vegyszerek kipárolgását, amennyiben fűtött a medencevíz, csökkenti a hőveszteséget. Ezzel védi egészségét, a környezetet és hosszútávon pénzt is megtakaríthat.
  • A medence fedés megvédi vizét a portól és a lehullott falevelektől, gallytól, növényi maradványoktól és a kinti játékokat sem tudja belefújni a viharos szél. Így az időjárás viszontagságai miatt sem kell többet aggódnia.
  • A gyermekei illetve a háziállatai biztonságát tudhatja, mert a kulccsal zárható medence fedés megóvja őket a véletlen vízbeeséstől.
  • A fedés megvédi a medencét a káros UV sugarzástól és az időjárás körülményeitől, így az élettartama jelentősen hosszabb lesz.
  • A gyártáshoz felhasznált alapanyagaink és CNC vezérelésű, professzionális gyártástechnológiánkla teszik strapabíróvá, prémium minőségű termékeinkket.

preview

 
Medence építés előtt áll? Jó tanács
Amennyiben van lehetőség és hely, a medence egyik végén javasolt cca. 3 méter helyet biztosítani, hogy a medencefedést teljesen el tudja tolni. Erre érdemes már az építéskor gondolni, hiszen akkor a legegyszerűbb kialakítani a medencefedés helyét.
 
Kis kerteknél előfordul, hogy nincs elegendő szabad hely a medence egyik végében és a medencefedés egy része a benyúlik a medencébe letolt állapotban is. Ez sajnos nem túl komfortos, de néha kompromisszumot kell kötni. Ilyenkor úgy ajánlunk medencefedést, hogy alatta a medence használata a legélvezetesebb lehessen.
 
Abban az esetben, mikor egy eszköz kiáll  a medencéből: pl. vízkés, medencelétra, korlát, akkor a medencefedést úgy kell tervezni, hogy biztosított legyen a szabad mozgathatósága és a letoláskor ezek a tárgyak ne akadályozzák. A földből kiemelt medence fedése: ez esetben magasított típusú medencefedés lehet alkalmas, amire számos lehetőséget tudunk ajánlani.
 
Fontos tudnivaló a medencefedéssel kapcsolatban
 
Többféle gyártó, másféle ár, minőség, élettartam és színvonal.
 
A piaci igények, a kereslet kiszolgálása miatt számos vállalkozás medencefedései elérhetők, amik laikus szemmel ugyanolyannak tűnhetnek, de valójában minőségükben teljesen különböznek. 
 
Pár kérdéses pontot érdemes fontolóra venni.
- A medencefedést mennyi ideig tudjuk élvezhetően használni?
- Hosszútávon mennyire lesz stabil, milyen könnyen lehet majd mozgatni, visszahúzni a medencére?
- Sok év elteltével, mennyire bírja majd a mostanában egyre gyakrabban előforduló szélviharokat, a nap folyamatosan erősödő UV sugárzását, vagy a jégesőt?
 
Hatalmas különbségek vannak gyártó és gyártó között!
Mik azok a számottevő különbségek? Nem elhanyagolható, hogy milyen az alumínium szerkezet és a polikarbonát lemez anyagösszetétele, az utóbbi hő hasznosítása. Az is nagyon fontos, hogy a más-más típusú medencefedések váza egyedileg tervezett és szabadalmaztatott, vagy az összes verziót ugyanarra a profilszerekezetre építik e, mivel a stabilitásuk így eltérő lesz. 
 
A leírtakon kívül még sok más szempont befolyásolaja az eltérő minőséget és természetesen az árkülönbséget.

 

preview

 
Hogy működik a medencefedés?  
A polikarbonát medencefedések többnyire a medence mindkét hosszú oldalán (a Rimini típusnál választható opció, hogy csak egy oldalon fusson) rögzített síneken csúsztathatók és hosszabbított sinpályával eltolhatók a medencéről. Minél hosszabb a medence, annál több szegmensből (elemből) áll a medencefedés. A szegmensek külön-külön is mozgathatók és egymásba csúsznak.
 
Szerkezeti kialakítás:
Minden medencefedésünk egyedileg tervezett és jogvédett, eltérő keresztmetszetű és erősítésű alumínium szerekezete van, amik választhatók víztiszta, üveg hatású, vagy enyhén fátyolos, légcellás polikarbonát héjalással.
 
Pár alapismérv:
A polikarbonát üvegezésre kívülről és belülről is UV stabil bevonat kerül, viharbiztosan lerögzítve, szabadalmaztatott, kétsoros golyóscsapágyazású kerekekkel, hogy hosszú ideig tökéletesen mozgatható legyen minden szegmens, szuperlapos sínpályákkal, automata lezárással.
 
Termékeink a legmagasabb szintű minőséget és nem a legolcsóbb kategóriát képviselik.
A megtervezés és legyártása sok ezer munkával töltött óra és számtalan szabadalmaztatott kezdeményezés után történt. A szüntelen fejlesztés meghozta gyümölcsét, mert az általunk forgalmazott polikarbonát medencefedések Európa uszodatechnika piacán az egyik legnépszerűbb árucikkei közé tartoznak, amelyek Nyugat Európa legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásainak megfelenek.

 

Egy kis segítség a pontos árajánlat kéréshez.

medence fedés felmérés.jpg_1

A feltüntetett árak nettó értékek, nem tartalmazzák a fedés szállítását és telepítését!

Medencefedés árajánlatkérés

Bizonytalan mit szeretne, nem tudja biztosan melyik fedés a megfelelő Önnek?
Segítünk, adja meg az adatokat és kollégánk hamarosan felveszi Önnek a kacsoltatot.
Ha az aárajánalthoz további adatok szükségesek akkor egyzetetünk Önnel megadott kapcsolati adatin keresztül.
Biztosan megadjuk az Önnek legjobb medencefedés megoldást és hozzá a megfelelő árajánlatot!

Kérjen árajánlatot most!

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.