Porocell (zsalukő helyett) medence építés

Hazánkban rendszerint ezt a típust választják akik medence építés mellett határoznak, mert a hagyományos csempeburkolatnál olcsóbban és gyorsabban megalkotható.

A porocell felhasználásával gyorsan, egyedi méretben, alakban elkészíthetõ. Építhetünk belõle süllyesztett, vagy feszített víztükrû medencét, de megszabható többek közt a mintázata, felülete, vízmélysége, formája is.

1,5 mm vastag szöveterõsített medence fóliát használunk, amelynek élettartama hosszú. A porocell medence építése a legjobb választás, mivel ez a legegyszerûbben felújítható medence variáció és hosszabb az eléttartama.

A medence fólia elhasználódása esetén könnyen cserélhetõ, de erre 10-15 évig biztosan nem kell számítani.(A gyártó 10 év garanciát vállal az anyagra.)


A porocelles fóliás medence építés folyamata :

-A medence helyének kialakításával kezdõdik (földmunka kézi erõvel, szükség esetén géppel);

-Ezután, a munkagödör aljára kavicságyat helyezünk, amire vasalt lemezbeton kerül. Ekkor helyezzük el a szükséges szerelvényeket. (padlóösszefolyó, csövek, idomok, stb.);

-Ezt követi az oldalak felrakása porocellből. Vasalás, szerelvények beiktatása, majd vibrált betont helyezünk a porocell üregeibe. Kialakítjuk a befúvók, szkimmer, lámpa esetleg látvány és élmény elemek helyét.

-Miután a beton megkötött, cementhabarccsal vakolást majd glettet kap a medence ezek után geotextíliát helyezünk a belsõ felületre.

-A fóliát összehegesztjük a medencében amit a peremre rögzített PVC fóliabádogra fixálunk.

-A medence építés végsõ fázisa, a gépészet telepítése, a szegélykõ rögzítése, a medence körüli terep elrendezése esetleg napozóterasz kiépítése burkolása.

Porocelles fóliás medence építéssel kapcsolatban kérjen árajánlatot most.

Elérhetőség

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.