Medencetisztító robotok

Automata, önjáró és programozható medenceporszívó robotok

A ZODIAC automata porszívó családja a korszerűség, műszaki innováció, megbízható működés és dizájn jellemzi. A Vortex optimális választás tetszőleges formájú és felületű magánmedencék és panziós közületi medencék tisztításához 15 x 7m medenceméretig. A termékcsalád 8 termékből áll, kezdve a legegyszerűbbtől egészen a négy kerék meghajtású, távvezérlésű készülékig. Számos technológiai fejlesztés eredményeképpen a Vortex porszívók kiemelkedő szívóhatásuak, hatékonyan tisztítják a medence alját, a medence falát és a vízvonal csíkot. Kezelésük egyszerű és higiénikus.

A Maytronics (Dolphin) teljes körű megoldást kínál a medencegondozáshoz. Az automatikus medencetisztítást, a környezetbarát vízkezelést, valamint a medencebiztonságot szolgáló termékeink széles választéka kivételes medenceélményt kínál a lakossági és kereskedelmi uszoda tulajdonosok és üzemeltetők számára világszerte.

TÖKÉLETES SZŰRÉS
Csökkenti a medenceszűrő tisztításának szükségességét, javítja a vízkeringetést, és kevesebb vegyszer használatát teszi szükségessé.

CLEVERCLEAN
A pásztázásnak köszönhetően a medence szinte egyetlen millimétere sem marad ki, egyetlen csempe sem marad piszkos.

KÖRNYEZETBARÁT
Környezetbarát és gazdaságos - a Dolphin robotok más tisztítórendszerekhez képest minimális energiát használnak.

AUTOMATA EGYSÉG
A Dolphin robotok tökéletesen önállóak, nyugodtan hátradőlhet és pihenhet, miközben a robot az összes "piszkos" munkát elvégzi.

Nincs termék a választott kategóriában