Feszített víztükrű medence

Feszített víztükrű medence

A feszített víztükrű medencét közösségi használatra ajánljuk, de otthonunk ékköve is lehet.

Megjelenésre látványosabb a süllyesztett víztükrű medencénél, mivel a medence teljes területe ki van használva, nincs holttér a víztükör és a perem között. A szkimmer helyett a medence köre épített vályurendszer vezeti el a medencéből kiszorított többlet vizet, és vezeti el a kiegyenlítő tartályba.
A rengeteg előnyei közül a legnagyobb, hogy könnyebb tisztán tartani, emelett a vízszint létszámtól függetlenül állandó és a környezet a látómezőben helyezkedik el. A medence és a környezet találkozásának tökéletes elválasztása a vízelvezető fehér rácsa, amely kiemeli a környezetéből a medencét.

preview

A feszített víztükrű medence előnyei :

A feszített víztükrű medence azt jelenti, hogy nincs vízvonal ami azt eredményezi, hogy a medence falán nem alakul ki vízkőből vízvonal.Továbbá előnye, hogy a belehulló piszok nem fognak elsüllyedni, hanem kisodródnak a partra, ahol könnyedén össze tudjuk szedni. A hullámzástól sem kell tartanunk, hiszen nincs oldal amiről visszaverődhetne a víz ezzel hullámot keltve.

A feszített víztükrű medence hátrányai :

Az ilyen típusú medencék hatránya, hogy folyamatos a csurgás, hiszen amikor valaki benne van és mozog akkor szorítja ki a vizet medencéból ami valaki számára zavaró lehet. A medencéhez gyakran nagyobb szivattyú kell, hogy a folyamatos forgatást biztosítani tudja. Ezeknél a típusú medencéknél fürdés közben is mennie kell a szivattyúnak aminek köszönhetően magasabb lehet a villanyszámla, mint hogyha süllyesztett medencénk lenne.

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.