Termékkód: firenzeS

Firenze S medencefedés

1.155.000 Ft
Válasszon üvegezést

FirenzeS

A FirenzeS medencefedés modellünk a medencefedés kategóriában az egyik legkelendőbb alacsony profilú választás. Kialakítása nem csak esztétikus és praktikus, hanem ár-érték arányban is kiváló, köszönhetően a számos funkcionális előnynek, amit kínál. A FirenzeS medencefedés magassága már lehetővé teszi a medencetér jobb kihasználtságát: így egy kis játékot, vagy labdázást is élvezhet a vízben akár a csúszszezonon túli hónapokban is.

A FirenzeS medencefedések minimális sínkülső szélessége 3 m, míg a maximális sínkülső szélessége 5.5 m. A minimális magassága 0.80 m, míg a maximális magassága 1.05 m. A magassági méretek tájékoztató jellegűek, és minden esetben a medencefedés szélességétől, a profil típusától és a szegmensek számától függenek.

Üvegezéseink jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a hőmérséklet-ingadozásnak, vegyszeres behatásoknak vagy karcolódásnak is, valamint nem törnek, ütésállók és UV védelemmel ellátott anyagból készülnek. A FirenzeS típushoz elérhető üvegezések között megtalálható a 3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát és a 6mm vastag natúr légkamrás polikarbonát. Policarbonát medencefedés opcióink a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Elérhető porfestékek között a FirenzeS típust kizárólag natúr eloxált színben szállítjuk. Biztonság terén a medencefedéseknél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a biztonsági elemek esztétikusak, rejtettek maradjanak, mégis tökéletesen teljesíthessék funkcióikat. A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban.

Szerkezeti megoldásaink között a medencefedés könnyen mozgathatósága, eltolhatósága kiemelkedő, melyet dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítenek. A görgőket porvédelemmel láttuk el, hogy még tartósabbak legyenek és hosszú távon biztosítsák a tőlük elvárt akadálymentes gördülést. A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így akár, ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület pedig e téren is biztonságot kínál.

Rossz időjárás esetén is gondoltunk a medencefedés stabilizálására; ilyenkor az elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják. A FirenzeS medencefedés modellünkkel nem csupán a medencét védi meg, hanem a medence környéki területet is jobban kihasználhatja, miközben a medencefedés hozzájárul az összkép esztétikai emeléséhez is.

Elérhető méretek:
- Minimális sínkülső szélesség: 2,50m
- Maximális sínkülső szélessége: 5,75m
- Minimális külső magasság: 0,80m
- Maximális külső magasság: 1,10m

Alapfelszerelség
VázszerkezetEloxált, extra erős aluminium profil
HomlokfalFix üvegezett, nem levehető
VégfalFix üvegezett, nem levehető
Gumi magasság6, vagy 9 cm-es
Normál ajtó, tolóajtóEgy zárható ajtó az alapárban
Sínpálya14 mm magas, szuperlapos eloxált sín
Üvegezés6 mm légcellás polikarbonát
BiztonságProfilba beépített és sínben futó viharkapcsok
KerekekDupla krómacél csapágyazással és porvédelemmel ellátott görgök
KötőelemekNemesacél (V4A) kötőelemek
Vázszerkezet színeNatur eloxált

 

Felár ellenében elérhető extra opciók
Színes vázszerkezetNem rendelhető
Ív magasság növeléseNem rendelhető
Egyedi szegmens felosztásNem rendelhető
További normál, vagy tolóajtóNem rendelhető
SínhosszabításRendelhető - A fedés teljes eltolása a medencéről
Biztonsági gyerekzárSzegmensenként
Felhajtható küszöb 12-15-17 cm      homlok és hátfalonRendelhető
Üvegezett felhajtás Nem rendelhető


Egyoldali sínszerkezet kialakítással nem rendelhető!

Fontos!

A medencefedés helyén az alapnak, egysíkúnak és vízszintesnek kell lennie, valamint megfelelő teherbírással kell rendelkeznie, hogy a medencefedés sín szerkezetét a garanciális feltételeknek megfelelően rögzíteni tudjuk. A sín telepítési felület eltérése 3 fm hosszon szintező lézerrel mérve ± 2 mm lehet. A medencefedések egyedi gyártás alapján készülnek, ezért a visszaigazolt vázlatrajzzal egyező, legyártott termék cseréje nem lehetséges.

A feltűntett ár a tervlapon látható fedésre vonatkozik!
Kisebb méretre gyártás is lehetséges, de az összetett kivitelezés miatt az ár nem változik!

További költségek megrendelés esetén:
- Szállítási díj: Településenként eltérő
- Telepítési díj: 30.000 Ft + Áfa / szegmens
- Felmérési díj: Településenként eltérő

firenzeS.jpg_1

firenzes_mintakép.jpg_1

medence fedés felmérés.jpg_1

Kérdezzen a termékről!

Árajánlat kérése

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input