Termékkód: 148180

Dolphin Bio

DOLPHIN BIO

Suction Enjoy – csillogóan tiszta biomedence a Dolphin Bio automata medencetisztító robottal.
Arra tervezve, hogy megfeleljen egy 15m hosszú biológiai medence speciális tisztítási igényeinek.
A Dolphin Bio három kefés, opciónális szívócsővel felszerelve hogy a szennyeződéseket közvetlenül eltávolítsa a medencéből, szűrőbetétek különböző vízszűrési finomsággal. Ez a robot alaposan megtisztítja a medence padlóját, falait és vízvonalát.
Maximális higiénia – egyedi háromkefés tisztítás, két Bio kefét és egy dupla sebességű harmadikat használva. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket, algát és baktériumokat még a rendkívűl csúszós, egyenetlen padlókról és falakról is.
Költséghatékony, egyszerű medence karbantartás – a nagyteljesítményű automatikus tisztítással időt, energiát és a kézi tisztítás költségeit spóroljuk meg. Ezenkívül segít megtartani a víz minőségét és egyensúlyát, amely lehetővé teszi a medence vizének hosszabb használatát.
Sokoldalú szűrés és szívóteljesítmény minden medencéhez – 3 exlkúzív belső szűrési mód és külső szűrési lehetőség a medence szivattyúján keresztül, a por- és törmelékmentes medencéért minden körülmény között.
Megbízható teljesítmény és egyszerű használat – A fejlett technológiák precíz, pontos szkennelést és teljes hatékonyságot biztosítanak – a sarkokban, a hajlatokban és a kőpadlókon. Beépített giroszkóp és intelligens szenzorok melyekkel a robot a legteljesebb tisztítást éri el a legrövidebb idő alatt.
"Állítsd be és felejtsd el" – a heti időzítő segítségével könnyen beállítható a tisztítási ütemterv, távírányítás késleltetett műkődtetéssel és több programválasztási opció. A speciális Bio Intensive Mód megakadályozza a zavarosság keletkezését, a víz természetesen tiszta és világos marad.
Szuper kényelmes karbantartás – felülről tisztítható szűrők.

Termék súlya: 0 kg
Termékcsomagolás: 0.0000 kg