Termékkód: HSP 712
Termék elérhetősége: A termék készleten
Már csak 2 maradt

Pontaqua Miracle inverteres hőszivattyú 12 kW R32

PONTAQUA Miracle inverteres hőszivattyú

Előrendelésre!

A korszerű inverteres technológiát ötvözi a felhasználóbarát kezelőfelülettel, teljesítmény orientált, hogy a medenceélmény maximalizálása mellet minimalizálja a működési költséget.

JELLEMZŐK

Korszerű inverteres technológia
A hatékonyabb kompresszor és az inverter technológia együttes alkalmazása kulcsfontosságú, hogy a berendezés csúcsteljesítményű legyen az energiahatékonyság növelése mellett, mialatt a medence tulajdonosok még több költséget takaríthatnak meg.

Igazán csendes működés, hogy a szomszédok is boldogok legyenek
A Pontaqua Miracle hőszivattyút úgy tervezték, hogy nagyon csendes legyen. A folyamatos fejlesztés eredményeképpen a berendezés zajszintje a hihetetlen alacsony 20dB(A)-től indul a „csendes” üzemmódban.

Gyorsabb, hatékonyabb
Az inverter technológiával a berendezés a medencét igen rövid idő alatt felfűti, intelligensen szabályozza a működési sebességet, biztosítja a hőntartást.

Modern érintő kijelző és Smart WIFI szabályzás
A WIFI modul segítségével olyan innovatív, valós idejű szabályzást választhatunk, ami megfelel az életstílusunknak. Bármikor ellenőrizhetjük az energia fogyasztást, személyre szabott működési időt állíthatunk be, vagy akár hibaelhárítást is végezhetünk az internethez csatlakoztatott okoseszközünkön, mint tablet, okostelefon, vagy notebook, függetlenül attól, hogy merre vagyunk a világban.