Termékkód: HMC 022

Havanna Airjet felfújható masszázsmedence

Havanna

A LAY-Z-SPA HAVANA AirJet Plus masszázsmedence ideális választás a kertbe vagy a teraszra.

A medencetest egy extra erős, 3 rétegű, merevített anyagból készült (Tritech), mely 2 ellenálló PVC-réteg által közrefogott, poliészterhálós magból áll.

Külseje modern, rattanhatású borítással díszített, belső borítása mozaik mintázatú.

A megfelelő pihenésről a 2 intenzitási fokozatban állítható 120 db AirJet levegőfúvóka gondoskodik.

Digitális vezérlőegységén érintőgombok segítségével a kívánt hőmérséklet egyszerűen beállítható (max. 40 °C), valamint időzíthető, ezáltal fűtőrendszere energiatakarékos.

A vegyszeradagoló (ChemConnect) könnyedén betekerhető a fúvókába, így a kiáramló víz a vegyszert, pl. a klórtablettát belemossa a vízbe.

Freeze Shield üzemmód: ha a külső hőmérséklet 6 °C alá hűl, akkor automatikusan bekapcsol és 10°C-nál lekapcsol. Lehetővé teszi a szivattyú energiatakarékos üzemmódban történő használatát, ezzel megakadályozva a víz és a rendszer fagyását és sérülését.

Biztonsági zárkapcsokkal és a szigetelést elősegítő, beépített légkamrával felszerelt, megerősített fedele pedig csökkenti a víz elpárolgását, lassítja a víz kihűlését, valamint megakadályozza a szennyeződések vízbe kerülését.

Saját gépészetének köszönhetően erőfeszítés nélkül felfújható és leereszthető.

A masszázsmedence applikáció segítségével is irányítható WiFi-n (2,4 GHz) keresztül. Az alkalmazás (Bestway Smart Hub) Android és iOS operációs rendszeren is elérhető, valamint ingyenesen letölthető.

A vezérlőpanel egyszerre csak egy okoskészülékhez csatlakoztatható. Az alkalmazás Android 7.0 és iOS 10.0, valamint ezeknél újabb rendszereket támogat.

Termék szélessége: 180 m
Termék magassága: 66 m