Kör alakú medencék

A kör alakú polipropilén medence kimagasló minőségű kialakítása a prémium polipropilén medence kategóriájába helyezi. Az optimális minőségű, 5 mm vastag polipropilén anyag felhasználása a medence vázszerkezetének kiemelkedő szilárdságát és tartósságát eredményezi. A kör formavilág lehetővé teszi a medence harmonikus integrálását a kert tervezetébe, emellett esztétikai értéke is kiemelkedő.

Ezen medencék földfelszín feletti elhelyezése számos előnnyel jár, és kiváltja a hagyományosan lesüllyesztett változatokat. Az efféle medencék számára nem kötelező a lesüllyesztés, mivel a kör alakú kivitel és a kialakított struktúra magában hordozza a stabilitást és az esztétikai vonzerőt. A polipropilén anyag rendkívüli ellenállása révén a medence a földfelszín felett is megbízhatóan szolgál, és könnyedén alkalmazkodik a kert környezetéhez. 

Az előnyös földfeletti elhelyezés mellett a medence lesüllyesztése további lehetőséget kínál a tulajdonosoknak, akik szeretnék a medencét egyenesebben illeszteni a környezethez vagy bizonyos stíluspreferenciáiknak megfelelően.