Termékkód: sanremo

Sanremo medencefedés

Sanremo

A Sanremo a terasz medencefedések elegáns modellje, melynek aszimmetrikus formája, ívelt, lágy vonalvezetése, és kerekített formái egyedi stílust és finomságot kölcsönöznek a terasznak. Ez a medencefedés tökéletes választás medence-, jakuzzi vagy egy gyönyörű téli kert fedésére is.

Elérhető méretek: A Sanremo medencefedések minimális sínkülső szélessége 3.25 m, míg a maximális sínkülső szélessége 5.50 m normál profíl típus esetén. Ezen felül 8 m sínkülső szélességig XTR profillal szállítjuk! A Sanremo medencefedések minimális magassága 2.50 m, míg a maximális magassága 2.85 m. A magassági méretek tájékoztató jellegűek, minden esetben a medencefedés szélességétől, a profil típusától és a szegmensek számától függnek.

Elérhető üvegezések: Üvegezéseink jól ellenállnak a környezeti hatásoknak, így a hőmérséklet ingadozásának, vegyszeres behatásoknak, vagy karcolódásnak is, valamint nem törnek, ütésállók és UV védelemmel ellátott anyagból készülnek. A Sanremo típushoz elérhető üvegezések: • 4mm vastag víztiszta tömör polikarbonát

Elérhető porfestések: A medencefedés porfestéssel egyediesíthető az Ön ízlése és igényei szerint. Elérhető porfestések: Natúr eloxált, RAL 7016 antracit, RAL 1015 bézs, Egyedi RAL szín

Biztonság: A medencefedéseknél a biztonságra különös figyelmet fordítunk, és mindezt úgy, hogy a biztonsági elemek esztétikusak, rejtettek maradjanak, mégis tökéletesen teljesíthessék funkcióikat. A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban.

Szerkezeti megoldások: A medencefedés könnyen mozgatható, eltolható legyen, dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítik. A görgőket porvédelemmel láttuk el, hogy még tartósabbak legyenek és hosszú távon biztosítsák a tőlük elvárt akadálymentes gördülést. A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így akár, ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület pedig e téren is biztonságot kínál. A rossz időjárásra is gondoltunk, ilyenkor az elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják.

 

Alapfelszerelség
VázszerkezetEloxált, extra erős aluminium profil
HomlokfalLevehető üvegezett kivitel
VégfalLevehető üvegezett kivitel
Gumi magasságVálasztható 6 - 9 - 11 cm-es
Normál ajtó, tolóajtóEgy ajtó az alapárban
Sínpálya14 mm magas, szuperlapos eloxált sín
Üvegezés4mm víztiszta tömör polikarbonát
BiztonságProfilba beépített és sínben futó viharkapcsok
KerekekDupla krómacél csapágyazással és porvédelemmel ellátott görgök
KötőelemekNemesacél (V4A) kötőelemek
Színes vázszerkezetVálasztható: Ral 7016 (antracit) vagy Ral 1015 (bézs) vagy Ral 71334(grafit)

 

Felár ellenében elérhető extra opciók
Ív magasság növeléseRendelhető
Egyedi szegmens felosztásEgyedi igények szerint 
További normál, vagy tolóajtóRendelhető
SínhosszabításA fedés teljes eltolása a medencéről
Biztonsági gyerekzárSzegmensenként
Felhajtható küszöbRendelhető
Üvegezett felhajtásRendelhető

Egyoldali sínszerkezet kialakítással nem rendelhető!

Fontos!

A medencefedés helyén az alapnak, egysíkúnak és vízszintesnek kell lennie, valamint megfelelő teherbírással kell rendelkeznie, hogy a medencefedés sín szerkezetét a garanciális feltételeknek megfelelően rögzíteni tudjuk. A sín telepítési felület eltérése 3 fm hosszon szintező lézerrel mérve ± 2 mm lehet.
A medencefedések egyedi gyártás alapján készülnek, ezért a visszaigazolt vázlatrajzzal egyező, legyártott termék cseréje nem lehetséges.

A feltűntett ár a tervlapon látható fedésre vonatkozik!
Kisebb méretre gyártás is lehetséges, de az összetett kivitelezés miatt az ár nem változik!

További költségek megrendelés esetén:
- Szállítási díj: Településenként eltérő
- Telepítési díj: 30.000 Ft + Áfa / szegmens
- Felmérési díj: Településenként eltérő

DSCN28.jpg_1

sanremo_mintakép.jpg_1

medence fedés felmérés.jpg_1

Kérdezzen a termékről!

Árajánlat kérése

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input