Termékkód: riminiS

Rimini S medencefedés

Rimini S

A RiminiS medencefedés kiváló választás azok számára, akik a modern elegancia és a minimalista design harmonikus ötvözését keresik a lapos medencefedések terén. A RiminiS medencefedés karakteres, sarkított szögletes formavilágával erőt és stabilitást sugall, melynek köszönhetően már mindössze 36 cm-es magasságtól is kivitelezhető.

A RiminiS medencefedés méretei rendkívül sokoldalúak: a minimális sínkülső szélesség 3 m, míg a maximális sínkülső szélesség akár 6 m is lehet. A minimális magasság 0.36 m, a maximális magasság pedig 0.80 m. Ezek a méretek tájékoztató jellegűek, és a medencefedés szélességétől, a profil típusától és a szegmensek számától függnek.

Az üvegezés terén is prémium minőséget kínálunk. Üvegezéseink rendkívül ellenállók a környezeti hatásokkal szemben, mint a hőmérséklet ingadozás, vegyszeres behatás vagy karcolódás, és kiváló UV védelemmel rendelkeznek. A RiminiS típushoz elérhető üvegezések között megtalálható a 3mm vastag víztiszta tömör polikarbonát, amely a policarbonát medencefedés kiváló választása lehet.

A medencefedés porfestéssel egyediesíthető az Ön ízlése és igényei szerint. Elérhető porfestékek között található a natúr eloxált és a RAL 7016 antracit, amelyek tovább emelik a RiminiS medencefedés esztétikai értékét.

Biztonság terén a RiminiS medencefedés modelleknél különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a biztonsági elemek esztétikusak és rejtettek legyenek, ugyanakkor tökéletesen teljesítsék funkcióikat. A zárszerkezetet és a rögzítő elemeket rejtetten integráltuk a vázprofilokba. A stabil szegmens szerkezetet nemesacél (V4A) kötőelemek biztosítják, amelyek a tökéletes dizájnt szem előtt tartva, rejtve foglalnak helyet a profilokban.

A RiminiS medencefedés könnyű mozgathatóságát és eltolhatóságát dupla krómacél csapágyazással ellátott görgők segítik. A görgőket porvédelemmel láttuk el a hosszabb élettartam és a tartós, akadálymentes gördülés érdekében. A sínek extralaposak, mindössze átlagosan 14 mm-esek, így ha Ön mezítláb közlekedve rájuk lép, akkor sem okoznak kellemetlenséget. A csúszásmentesített felület e téren is biztonságot kínál.

Rossz időjárás esetén sem kell aggódnia: a RiminiS medencefedés elemek stabilitását a profilba beépített és sínben futó viharkapcsok biztosítják, így a medencefedés még viharos időjárás esetén is helyén marad.

A RiminiS medencefedés modellünk nem csupán a medence védelmét biztosítja, de egyben a környezet esztétikai értékét is növeli, miközben a használhatóság és a biztonság terén is kiváló megoldást kínál.

 

Alapfelszerelség
VázszerkezetNatur eloxált aluminium profil, ANTRACIT porfestés alapárban
SzélességMinimum: 2,5m / Maximum: 6,5m
MagasságMinimum: 0,36m / Maximum: 0,80m
Gumi magasság6, vagy 9 cm-es
Normál ajtóFelár ellenében elérhető
Sínpálya14 mm magas sín
Üvegezés3mm víztiszta-tömör polikarbonát
BiztonságProfilba beépített és sínben futó viharkapcsok
KerekekDupla krómacél csapágyazással és porvédelemmel ellátott görgök
Elérhető alapszínekVálasztható: natúr eloxált alumínium, RAL 71344 (antracit)

 

Felár ellenében elérhető extra opciók
Színes vázszerkezetNem rendelhető
Ív magasság növeléseNem rendelhető
Egyedi szegmens felosztásNem rendelhető
További normál, vagy tolóajtóRendelhető
SínhosszabításRendelhető
Biztonsági gyerekzárRendelhető
Felhajtható küszöb 12-15-17 cm      homlok és hátfalonRendelhető
Üvegezett felhajtás Nem rendelhető

Fontos!

A medencefedés helyén az alapnak, egysíkúnak és vízszintesnek kell lennie, valamint megfelelő teherbírással kell rendelkeznie, hogy a medencefedés sín szerkezetét a garanciális feltételeknek megfelelően rögzíteni tudjuk. A sín telepítési felület eltérése 3 fm hosszon szintező lézerrel mérve ± 2 mm lehet. A medencefedések egyedi gyártás alapján készülnek, ezért a visszaigazolt vázlatrajzzal egyező, legyártott termék cseréje nem lehetséges.

A feltűntett ár a tervlapon látható fedésre vonatkozik!
Kisebb méretre gyártás is lehetséges, de az összetett kivitelezés miatt az ár nem változik!

További költségek megrendelés esetén:
- Szállítási díj: Településenként eltérő
- Telepítési díj: 30.000 Ft + Áfa / szegmens
- Felmérési díj: Településenként eltérő

riminis_mintakép.jpg_1

IMG 7164

medence fedés felmérés.jpg_1

Kérdezzen a termékről!

Árajánlat kérése

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input