Termékkód: 148200

Dolphin WAVE 200 XL

DOLPHIN WAVE 200XL

- 33m-es medencéig, 35m kábel hossz
- Szűrési teljesítmény 34m³/h 1-8 óra szűrési ciklus.
- Padlótisztítás, szállító kocsi, távirányítás. Garancia - 24 hónap vagy 3 000 óra
A robot programozható módon, szisztematikusan és sávonként tisztítja meg különféle formájú medencék aljzatlemezét. Intelligens, öntanuló technológiájának és többféle szkennelő módszerének köszönhetően a tisztítás rendszeres, hatékony és gyors, alkalmas közepes méretű, különféle alakú vagy típusú közösségi medencékhez.
A négy kefe a robot mozgásához képest másfélszeres sebességgel pörög, hatékonyan szedve össze az elölről és oldalról érkező szennyeződéseket, beleértve a saroktisztítást is. A Wave 200 rendkívül hatékony spirális rendszerű, dugulásmentes kétrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik.
A spirális áramlási rendszer a szűrőháló felé irányítja a törmelékes vizet. A háló visszatartja a nagyobb szennyeződéseket, hosszabbítva a szűrőbetét élettartamát. A finomabb szennyeződés a redős szűrőbetéten marad. A fedél egyszerűen és gyorsan felnyitható, hogy felsőről tisztíthassa a szűrőket.
MMI Interaktív digitális interfész, választható tisztítási módok és online műszaki diagnosztika. Az MMI kezelőfelületéről könnyen irányítható a robot önállóan a medencébe és onnan való kilépése (Drive to pool és Drive home programok).

Termék súlya: 0 kg
Termékcsomagolás: 0.0000 kg