Masszázsmedence (Jakuzzi)

Vital Spa masszázsmedence

Az emberek többsége összekeveri a Jacuzzi és a masszázsmedencét. A Jacuzzi egy híres pezsgőfürdő márka neve ezzel szemben a Jakuzzi / masszázsmedence egy magyarosított kifejezés a levegőbefújással masszírozó medencére. Az otthonunkba megvásárolható különböző stílusú, méretű, felszereltségű Jakuzzik segítik az izomlazítást és a stresszoldást, ezáltal nem szükéséges emiatt a wellness központokba járni. A masszázsmedencék egyaránt elhelyezhetők kültérre és beltérre is. A kialakításuknak köszönhetően dísze lesz otthonának.

preview

A Vital Spa masszázsmedence igazi luxust visz az életedbe. A Jakuzzit minőségi anyagok felhasználásával álmodták meg és a megalkotásnál is minden apró részletre odafigyeltek. A masszázsmedence vizét egy speciális ózonszűrő rendszer tartja tisztán, mely a fertőtlenítéshez szükséges ózon gázt a levegő oxigénjéből állítja elő. Amit erről tudni érdemes, hogy az ózon a világ egyik leghatékonyabb sterilizáló hatású anyaga, mivel a baktériumokat és vírusokat azonnal elpusztítja, majd semlegesíti a nemkívánatos szagokat is. Ez a technológia rendkívül környezetbarát, hiszen vegyszermentes, gyors és nem igényel felügyeletet.
Az Easy Control technikával gondoskodtunk arról, hogy a külön-külön indítható motorok személyre szabható masszázs élményt biztosítsanak, így használhatja egyedül vagy akár baráti társasággal is. A környezetbarát kialakítás és az alacsony energiafelhasználás rendkívül fontos, ezért a kialakításánál fontos szempont volt, hogy a fenntartási költségek alacsonyak legyenek, így bármikor kihasználhatod a Jakuzzi nyújtotta lehetőségeket anélkül, hogy ennek az anyagi vonzatán kellene gondolkodnia. A masszázsmedence további extrákkal bővíthető, így akár telefonos vezérléssel, távolról is irányíthatja, így mire haza ér, meleg kellemes hőmérsékletű Jakuzzi várhatja.

preview

A masszázsmedence (Jakuzzi) előnyei:

A masszázsmedence számos előnyei közül az egyik, hogy az izmokat lazítja és regeneráló hatásuk van. Az idősebbeknek segít átmozgatni a végtagjaikat, a letapadt izmokat ellazíthatja. Hasznos lehet olyan problémáknál is mint az autoimmun betegségek, reuma, sportsérülések vagy különböző izületi és gerinc betegségeknél. A test regenelása mellett képes az immunrendszert is erősebbé tenni. A Jakuzzik kéepesek méregteleníteni, emelett kisebb betegségek megelőzésében és leküzdésében is segít.
A temérdek fizikai hatásnak köszönhetően képes a bőrt szépíteni, fiatalítani, feszessé varázsolni. A középkorú hölgyek előszeretettel használják ha narancsbőrtől szenvednek, azonban egyéb bőrhibák is eltűnhetnek rendszeres használat melett.
A test regenelása mellett a stressz és a depresszió kezelésében is segítségünkre lehet. Az ideges testet képes megnyugtani a fáradt testet pedig felrázni. Ráadásként képes összehozni az embereket egy nagyszerű fürdőzés mellett nagyszerű élményt is nyújt.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, tekintse meg masszázsmedence, vagy jacuzzi kínálatunkat.

preview

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.