Masszázsmedence (Jakuzzi)

Vital Spa masszázsmedence

Az emberek többsége összekeveri a Jacuzzi és a masszázsmedencét. A Jacuzzi egy híres pezsgőfürdő márka neve ezzel szemben a Jakuzzi / masszázsmedence egy magyarosított kifejezés a levegőbefújással masszírozó medencére. Az otthonunkba megvásárolható különböző stílusú, méretű, felszereltségű Jakuzzik segítik az izomlazítást és a stresszoldást, ezáltal nem szükéséges emiatt a wellness központokba járni. A masszázsmedencék egyaránt elhelyezhetők kültérre és beltérre is. A kialakításuknak köszönhetően dísze lesz otthonának.

preview

A Vital Spa masszázsmedence igazi luxust visz az életedbe. A Jakuzzit minőségi anyagok felhasználásával álmodták meg és a megalkotásnál is minden apró részletre odafigyeltek. A masszázsmedence vizét egy speciális ózonszűrő rendszer tartja tisztán, mely a fertőtlenítéshez szükséges ózon gázt a levegő oxigénjéből állítja elő. Amit erről tudni érdemes, hogy az ózon a világ egyik leghatékonyabb sterilizáló hatású anyaga, mivel a baktériumokat és vírusokat azonnal elpusztítja, majd semlegesíti a nemkívánatos szagokat is. Ez a technológia rendkívül környezetbarát, hiszen vegyszermentes, gyors és nem igényel felügyeletet.
Az Easy Control technikával gondoskodtunk arról, hogy a külön-külön indítható motorok személyre szabható masszázs élményt biztosítsanak, így használhatja egyedül vagy akár baráti társasággal is. A környezetbarát kialakítás és az alacsony energiafelhasználás rendkívül fontos, ezért a kialakításánál fontos szempont volt, hogy a fenntartási költségek alacsonyak legyenek, így bármikor kihasználhatod a Jakuzzi nyújtotta lehetőségeket anélkül, hogy ennek az anyagi vonzatán kellene gondolkodnia. A masszázsmedence további extrákkal bővíthető, így akár telefonos vezérléssel, távolról is irányíthatja, így mire haza ér, meleg kellemes hőmérsékletű Jakuzzi várhatja.

preview

A masszázsmedence (Jakuzzi) előnyei:

A masszázsmedence számos előnyei közül az egyik, hogy az izmokat lazítja és regeneráló hatásuk van. Az idősebbeknek segít átmozgatni a végtagjaikat, a letapadt izmokat ellazíthatja. Hasznos lehet olyan problémáknál is mint az autoimmun betegségek, reuma, sportsérülések vagy különböző izületi és gerinc betegségeknél. A test regenelása mellett képes az immunrendszert is erősebbé tenni. A Jakuzzik kéepesek méregteleníteni, emelett kisebb betegségek megelőzésében és leküzdésében is segít.
A temérdek fizikai hatásnak köszönhetően képes a bőrt szépíteni, fiatalítani, feszessé varázsolni. A középkorú hölgyek előszeretettel használják ha narancsbőrtől szenvednek, azonban egyéb bőrhibák is eltűnhetnek rendszeres használat melett.
A test regenelása mellett a stressz és a depresszió kezelésében is segítségünkre lehet. Az ideges testet képes megnyugtani a fáradt testet pedig felrázni. Ráadásként képes összehozni az embereket egy nagyszerű fürdőzés mellett nagyszerű élményt is nyújt.
Amennyiben felkeltette érdeklődését, tekintse meg masszázsmedence, vagy jacuzzi kínálatunkat.

preview

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.