Hordozható masszázsmedencék

Spa Pool hordozható masszázsmedencék

Ha szeretne otthon a saját teraszán, kertjében lazulni, de nincs se pénze, se helye egy profi, épített jacuzzira, tökéletes megoldás a felfújható Lay-Z-Spa felfújható jacuzzi. Akár télen, akár nyáron, kint vagy bent, a Lay Z Spa jakuzzik gondoskodnak az Ön kényelméről, mindennapjainak monoton mentesítéséről. Új színt adhat a kertnek, új lehetőségeket teremt egy hétvégi összejövetelnek, esetleg egy közös meccsnézésnek.

preview

A hordozható masszázsmedence előnyei:

A felfújható jacuzzi megannyi előnnyel rendelkezik. Minden modellnek speciális poliészter felülete van, szilikon alapanyaggal amit könnyű telepíteni és szétszerelni. Minden modell erőteljes szivattyúval van felszerelve, amely gyorsan szivattyúzza a vizet. A készlet részletes utasításokat tartalmaz a készülék funkcióinak használatára és beállítására.Néhány óra alatt akár 40 fokosra is felmelegíthetjük a vizet.
A felfújható masszázsmedencének szintén nagy előnye a telepítés egyszerűsége. A SPA-medencét akár egy gombnyomással felfújhatja a tavasszal és majd csak az ősszel kell leengedni, ezek után gondosan hajtogatva tegye a padlásra vagy a kamrába.
A rendszeres fürdőzés a medencében nem csak a pihenést segíti ,hanem hatással van a szervezet anyagcseréjére, ellazítja a fáradt izmokat és a bőrt is simítja.
Amennyiben felkeltette érdeklődését tekintse meg termékeinket itt!

preview Elérhetőség

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.