Hordozható masszázsmedencék

Spa Pool hordozható masszázsmedencék

Ha szeretne otthon a saját teraszán, kertjében lazulni, de nincs se pénze, se helye egy profi, épített jacuzzira, tökéletes megoldás a felfújható Lay-Z-Spa felfújható jacuzzi. Akár télen, akár nyáron, kint vagy bent, a Lay Z Spa jakuzzik gondoskodnak az Ön kényelméről, mindennapjainak monoton mentesítéséről. Új színt adhat a kertnek, új lehetőségeket teremt egy hétvégi összejövetelnek, esetleg egy közös meccsnézésnek.

preview

A hordozható masszázsmedence előnyei:

A felfújható jacuzzi megannyi előnnyel rendelkezik. Minden modellnek speciális poliészter felülete van, szilikon alapanyaggal amit könnyű telepíteni és szétszerelni. Minden modell erőteljes szivattyúval van felszerelve, amely gyorsan szivattyúzza a vizet. A készlet részletes utasításokat tartalmaz a készülék funkcióinak használatára és beállítására.Néhány óra alatt akár 40 fokosra is felmelegíthetjük a vizet.
A felfújható masszázsmedencének szintén nagy előnye a telepítés egyszerűsége. A SPA-medencét akár egy gombnyomással felfújhatja a tavasszal és majd csak az ősszel kell leengedni, ezek után gondosan hajtogatva tegye a padlásra vagy a kamrába.
A rendszeres fürdőzés a medencében nem csak a pihenést segíti ,hanem hatással van a szervezet anyagcseréjére, ellazítja a fáradt izmokat és a bőrt is simítja.
Amennyiben felkeltette érdeklődését tekintse meg Lay-Z hordozható masszázsmedencéinket.

preview

Egyéb információk:  - Medence fóliázás -Medence építés - Medence fedés - Medence redőny - Medence roló - Medence felújítás - Medence hőszivattyú

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.