Polikarbonát medencefedés

Polikarbonát medencefedések

Polikarbonát medencefedéseink védik a medence vízét az elkoszolódástól, kitolják a fürdőszezont, és nem utolsó utolsó sorban biztonságot nyújtanak kisgyermekek és házi kedvencek számára.

Medencefedéseinknek számos előnnyel bírnak

  • A legfontosabb előny, hogy a medenceszezon jelentősen meghosszabbodik. Májustól egészen októberig használhatja fedett medencéjét, míg a fedetleneket már augusztus végén téliesítik. A medencefedés biztosítja a melegebb vizet tavasztól, egészen őszig.
  • Sokkal kisebb mértékben képesek elszaporodni az algák és a baktériumok fedett medencében s, ezáltal lényegesen kevesebb lesz a medencevíz vegyszerigénye. A fedés meggátolja a vegyszerek kipárolgását, amennyiben fűtött a medencevíz, csökkenti a hőveszteséget. Ezzel védi egészségét, a környezetet és hosszútávon pénzt is megtakaríthat.
  • A medence fedés megvédi vizét a portól és a lehullott falevelektől, gallytól, növényi maradványoktól és a kinti játékokat sem tudja belefújni a viharos szél. Így az időjárás viszontagságai miatt sem kell többet aggódnia.
  • A gyermekei illetve a háziállatai biztonságát tudhatja, mert a kulccsal zárható medence fedés megóvja őket a véletlen vízbeeséstől.
  • A fedés megvédi a medencét a káros UV sugarzástól és az időjárás körülményeitől, így az élettartama jelentősen hosszabb lesz.
  • A gyártáshoz felhasznált alapanyagaink és CNC vezérelésű, professzionális gyártástechnológiánkl teszik strapabíróvá, prémium minőségű termékeinkket.

Hírlevél feliratkozás

Megéri, mert amennyiben feliratkozol akkor minden hírlelünkhöz kapsz egy kódot, amivel kedvezményesen vásárolhatsz.

Az általános szerződési feltételeket és az adatvédelmi szabályzatot elfogadom.